Prima ediție a “Târgului de jucării” și-a atins scopul

Proiectul ,,TÂRGUL DE JUCĂRII’’ – EDIȚIA 1, propus de CERCETAȘII ROMÂNIEI – CENTRUL LOCAL ORIZONT BRAȘOV, derulat in perioada 22-23 iunie 2019 și-a atins scopul! Acela de a-i încuraja pe copii să-și dezvolte latura de comunicare, să învețe cum să negocieze, să ofere jucării altor copii și în acelasi timp să se distreze alături de ceilalți participanți. Buna dispoziție și-a făcut loc între tarabele participanților și curiozitatea copiilor i-a determinat pe părinți să ia parte și ei, la activitatea noastră.

Evenimentul a întrunit un număr de  25 participanți – negustori în cele 2 zile de târg, cu vârsta cuprinsă între 7 și 16 ani. Ne-am bucurat de prezența vizitatorilor numeroși, copii, parinți și bunici deopotriva.

Proiectul a decurs exact cum ne-am dorit! Copiii s-au distrat și au luat parte la joculețele propuse de cercetași în incinta mall-ului, alungându-le plictiseala, în cele 2 zile însorite de weekend și făcând loc zâmbetelor pe chipul lor și energiei pozitive. 

Impresiile și aprecierea cumpărătorilor, dar și propunerile vizitatorilor ne îndreptățesc să dezvoltăm micul nostru proiect și în perioada următoare, alături de partenerii noștrii Coresi Shopping Center și să facem din acesta un proiect multianual. 

Autori: temerarii Martha și  Ilinca

Poze de la acest eveniment găsiți AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *