Ordinul Cadoului Fermecat 2020

O ediție specială de OCF – 2020

Cu bucurie și în acest an, cercetașii Centrului Local “Orizont” Brașov au reușit să ducă la bun sfârșit a șasea ediție a ”Ordinul Cadoului Fermecat”.

Deja de 5 ani în fiecare iarnă, cercetași cu mic cu mare, veneau în Coresi și împachetau cu drag cadourile tuturor doritorilor, care susțineau educația prin experința cercetășească și a activităților din cadrul anului respectiv,  prin donațiile făcute.

Cu toate că pentru toți anul acesta a fost unul dificil, prin susținerea Coresi Shopping Resort, spiridușilor și ajutorul oferit de fiecare persoană care și-a lăsat cu încredere cadoul la împachetat, această campanie s-a desfășurat în siguranță atât în perioada 2-5 Decembrie, cât și pe 16-24 Decembrie. Astfel, am reușit cu ajutorul dumneavoastră cu multă energie pozitivă și hârtie de împachetat, să depășim suma de 15000 de lei, care ne ajută la continuarea activităților, unde vin cu plăcere peste 180 de copii si tineri.

Noi așteptăm cu nerăbdare atmosfera frumoasă și veselă de anul viitor, când sperăm să ne vedem toți, cum obișnuiam anii trecuți : toate grupele de vârstă de cercetași, începând de la 7 ani.

(Mulțumiri speciale se îndreaptă spre Coresi Shopping Resort pentru oferirea spațiului și a consumabilelor necesare demarării acestei campanii.)

Vă mulțumim pentru sprijinul și încrederea că împreună contribuim la o lume mai bună!

 

Gata Oricând!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *