Fii ambasadorul Cercetașilor României la Brașov Heroes!

Am conceput un program de pregătire pentru o viață sănătoasă, protecție și tehnici de prim ajutor dedicat copiilor și tinerilor care să vină în sprijinul comunității în aceste vremuri în care siguranța și sănătatea ne sunt amenințate.

Programul a fost selectat ca una dintre cele mai bune cauze pentru care se vor strânge donații în cadrul evenimentului BrasovHeroes –cursa cu obstacole a comunității organizat de Fundația Comunitară Brașov, pe 13 septembrie 2020.

Dacă vrei ca energia și entuziasmul tău să se răspândească în comunitate pentru a atrage cât mai mulți susținători la Brasov Heroes, te așteptăm în echipa de ambasadori ai Cercetașilor României – Orizont Brașov.

Scopul general – ne dorim ca mesajul cercetașilor să ajungă la cât mai mulți alergători și companii care vor participa la BrasovHeroes#7.

Împreună putem contribui la educarea copiilor și tinerilor printr-un sistem de valori bazat pe o Promisiune şi o Lege, de a ajuta la construirea unei lumi mai bune, în care oamenii sunt împliniţi ca indivizi şi joacă un rol constructiv în societate.

Detalii: 0743 666 056 Pattricia
elena.petrea@scoutbrasov.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *