„Cercetașii au talent” aflat la cea de-a IV-a ediție a făcut Sala Reduta neîncăpătoare, a adus multe emoții și aplauze participanților

Ziua de 24 Februarie a adus alături de multe emoții și momente spectaculoase, cea de-a IV-a ediție a proiectului „Cercetașii au talent”.

Cercetașii noștri s-au adunat cu puțin timp înainte de a începe spectacolul, la sala Reduta, cu scopul de a face câteva repetiții. Cu grabă și cu emoții, fiecare patrulă a finalizat de repetat momentul pe care urma să-l prezinte.

Ora 18:30 a ajuns neașteptat de repede și unul după altul, lupișorii, temerarii și exploratorii au prezentat momentele pe care s-au străduit să le realizeze. Momente de dans, de muzica acompaniată de chitară, de teatru și alte multe talente afișate cu mândrie.

Sala a fost plină de oameni încărcați cu energie și veselie, care au încurajat cu aplauze fiecare moment.

Spre final am primit în marea noastră familie a cercetașilor și mai mulți membrii, care au avut un moment special de depunere a promisiunii. Cu tremur în glas, fiecare a rostit legile și promisiunea, rămânând cu o amintire unică legată de „Cercetașii au talent”.

Ultima clipă a însemnat adunarea tuturor cercetașilor pe scenă pentru realizarea unei poze de grup și pentru a ne aminti cine suntem noi: „Orizont Brașov!”.

Seara s-a terminat cu împlinire în suflet și amintiri de neuitat.

Pe această cale, dorim să mulțumim Centrului Cultural Reduta pentru susținerea și implicarea lor în activitățile cercetășești.

Gata oricând!

autor: Gabriela – explorator CL Orizont Brașov

Vezi cum a fost!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *