Brașov Heroes pentru cercetașii brașoveni

Pregătiți să înfrunte orice obstacole, chiar și o pandemie de Covid19, cercetașii de la Orizont Brașov au făcut echipă cu ambasadorii lor care i-au susținut la cea de-a șaptea ediție Brașov Heroes-cursa cu obstacole a comunității.

Astfel, nu numai că au reușit să strângă donații necesare achiziționării tuturor truselor de prim-ajutor necesare în centrul local de cercetași, dar fondurile colectate au fost aproape duble față de cele bugetate în proiectul S.O.S Educație pentru viață, cu care liderii din CL Orizont Brașov au câștigat concursul de proiecte organizat de Fundația Comunitară Brașov.

Ziua de 13 septembrie a fost norocoasă, ziua în care 93 alergătorii înscriși, cercetași și susținători ai cauzei, și-au depășit limitele parcurgând cumulat un număr de 1087 km.
bianca 1paul2

Cu recunoștință gândurile noastre se îndreaptă către toți Eroii nostri la Brașov Heroes care au susținut cercetașii pentru o viață sănătoasă și responsabilă în comunitate:

– sponsorii direcți, societățile Duvenbeck, Lingemann Beschaffungssysteme, Carpatex, Otter Distribution

-ambasadorii Mirela Chilat, Annemarie Eiramenna, Alexandra Baciu, Pattricia Borza, Iustina Tudoroiu, Camelia Engel, Irina Rotilă și prietenilor lor ce au organizat și au participat la evenimente de fundrising, au alergat sau au donat direct către cauza cercetașilor.

Mulțumirile noastre merg către Fundația Comunitară Brașov, care a făcut posibilă încă o dată, cu mari eforturi în vremurile dificile prin care trec ONG-urile și noi toți, ca visele să devină realitate.

A fost încă o dovadă că uniți în comunitate putem face lucruri frumoase și de durată.

Cercetașii CL Orizont Brașov își pot achiziționa acum cele peste 200 de echipamente și vor avea posibilitatea să se instruiască în prevenție și tehnici de prim ajutor la un nivel înalt care pot salva vieți, poate chiar VIAȚA TA!

Donațiile rămân deschise tuturor care vor și pot să ajute în continuare la dezvoltarea cercetașilor.

Pesoană de contact – Elena LP (Tromppy)
Telefon 0741 430 796

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *