Campul de lideri organizat de Exploratorii CL Orizont Brașov la Bran, 10-12 mai 2019

ampul, organizat de Exploratorii CL Orizont Brașov (15 -18 ani) pentru liderii lor, a reușit să impresioneze prin diversitatea și complexitatea atelierelor și probelor la care au fost supuși cei 16 lideri prezenți la cea de-a 2-a ediție a acestui tip de camp în care rolurile cercetășești se inversează.
Pentru 3 zile, liderii au intrat în pielea copiilor și au fost în cadrul simbolic al călătoriilor prin spațiu cu nava mamă, lucrând pentru  îndeplinirea misiunilor pe patrulele nou formate, Starship Mc. Starship, Mojo-Jojo, Șerifii stelari.
Au trecut prin probe de coordonare legați la ochi, de exprimare a diferitelor emoții, de testare a rapidității, încrederii și a cunoștințelor din diverse domenii.
Rezistența fizică a fost vazută în hike-ul de 5 ore cu 8 (checkpoint-uri) probe pentru care dacă nu reuseau să le găsească o rezolvare sau dacă nu găseau indiciile necesare, nu puteau trece la următorul nivel.

Tot cu indicii, dar mult mai greu de deslușit, a fost și Escape Room organizat pe timp de noapte, la care liderii împărțiți în cate 2 echipe aflate în camere diferite, pline cu mistere, erau nevoiți să comunice doar prin stații de emisie-recepție, să își folosească logica și inteligența pentru a se salva prin găsirea cheii camerelor în care erau încuiați.

Serile s-au încheiat cu jocuri, cântece la chitară, povestiri și multă voie bună, totul oferind un cadru mult așteptat de către lideri, de a se cunoaște mai bine și de a suda relațiile dintre  ei.

Reacțiile la închiderea campului au fost la superlativ, atât Exploratorii cât și liderii fiind fericiti de roadele muncii lor la cercetași.

Mai multe imagini din camp:
https://photos.google.com/share/AF1QipNoM2tPyuhzp-SFgLIoTZgLVbquRX8bARvoHqqAYvCBlqUc7mnqBAHnNV1Nq-LrtA?key=ZUNPSDk4c1NaY2dVTWZVRHlEZmF6OEVuUTNDVTV3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *