Camp de primavără lupii mari 2022

În week-endul din 2-3 aprilie unitatea Lupilor Mari a fost chemată de Mowgli să-l ajute într- o misiune specială, deoarece în junglă apăruseră niște urme suspecte. Peste tot erau indicii, dar…..se pare că un detectiv renumit găsise deja o pistă pentru rezolvarea misterului. ??

Astfel, sâmbătă dimineața lupii s-au întâlnit la 6.45 în gara Brașov și au pornit pe urmele lui Sherlock Holmes spre București. Pe drum au avut de descifrat tot felul de cazuri. Au primit mesaj să ajungă cât mai repede (chiar cu metroul) la ora 10.00 în fața Muzeului Antipa, deoarece acolo dispăruse animalul de companie a lui SH. ?

La ieșire s-au întâlnit cu un dinozaur, care le-a spus ca l-a văzut pe Sherlock Holmes prin Parcul Herăstrău. În foișorul din parc haiticul s-a mărit cu 2 cercetași care și-au depus promisiunea. După eveniment, au primit mesaj ca Sherlock s-a îndreptat spre Orășelul Cunoașterii (Universitatea pe care a absolvit-o el) și neapărat să vină și ei pentru noi descoperiri. Ajunși aici, lupii au căutat indiciile printre jocurile din „Orășel”, ca apoi pe drumul spre gară, Sherlock să le transmită că vor trebui a doua zi să se întâlnească în laboratorul de la DJTS. Se pare că în timp ce lupii erau la București câinele lui SH a dispărut și indicii au fost găsite. ??

A doua zi, în laborator, s-au făcut supoziții și tot felul de scenarii pentru rezolvarea misterului. Apoi, lupii au participat la 3 ateliere:

-Viața are prioritate, atelier de prim ajutor

-Cum îți faci cel mai delicios Sushi, mâncarea preferată a lui SH ?

-au descifrat cine e Killer-ul din orășelul lui SH.

Campul s-a terminat cu dovezi numeroase (poze) cu descifrarea misterelor și rezolvarea tuturor provocărilor. ?

Bravo Lupișori, misiune îndeplinită ! Mowgli e mândru de voi și bineînțeles și……Sherlock Holmes!
Gata Oricând! ⚜

Comentarii

  1. Felicitari lupilor mari! Sunteti intr-adevar neobositi si viteji daca ati rezolvat acest mister tare interesant. La finalul calatoriei voastre minunate la Bucuresti, sunteti cu adevarat un exemplu demn de urmat. Eu voi astepta cu nerabdare urmatoarea voastra aventura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *