Ordinul Cadoului Fermecat (OCF 2016)

Și în acest sfârșit de an, în perioada 18 – 24 decembrie 2016, atelierul cercetașilor în care ajutoarele lui Moș Crăciun au împachetat cadouri a fost activ la punctul de informare de la intrarea principală – Mall Coresi.

Deși de obicei hârtia de cadouri și împachetarea rămân ignorate sau ultimele pe lista de cumpărături, ele transformă obiectul cumpărat în cadoul elegant, sau amuzant, după dorință.  Prin proiectul „Ordinul Cadoului Fermecat” cercetașii și-au propus să contribuie la bucuria celor care oferă un cadou celor dragi, să aducă spiritul sărbătorilor de iarnă mai aproape de oameni, de asemenea a fost un prilej de a promova cercetășia.

Mai mult de 2000 de cadouri au fost împachetate și decorate iar cei care au fost mulțumiți de aspectul festiv al cadourilor împachetate au putut face donații pentru activitatea cercetașilor.  Astfel acest program își aduce contribuția la susținerea financiară a activităților cercetășești de pe parcursul anului și la achiziționarea de echipament necesar activității copiilor.

Proiectul este implementat de către cercetași la nivel național de mai bine de 8 ani în orașe precum București, Oradea, Iași, Bacău, Sibiu, Arad, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *