Activitate cu tăticii de 1 Martie

În ultima zi de februarie, temerarii Centrului Local “Orizont Brașov” au venit nu doar ei la sediu, ci împreună cu tăticii lor, ca să vadă cum e la cercetași, să petreacă timp memorabil împreună și să încerce (împreună) să facă un mărțișor.

După ce s-au făcut prezentările și tăticii și-au facut patrula lor, cu strigăt și i-am integrat în cercul cercetașilor, ne-am apucat de treabă fiindcă era mult de lucru și foarte complicat 🙂

Rezultatul: nimeni nu a observat când a trecut timpul, nici tăticii că aveau mâinile blocate cu fire de lână și ascultau ce li se spunea.

Următoarea zi, pe 1 Martie, lupișorii noștri au lansat către tătici provocarea să participe la o seară cercetășească. Aceștia au răspuns prezent și ne-am strâns cu mic cu mare la sediu pentru a ne desfășura activitățile.

Dupa o rundă de jocuri am reușit să ne cunoaștem cu toții mai bine: cercetași, părinți și lideri. Încălziți după prima tură de jocuri ne-am antrenat împreuna cu Mowgli și lupișorii. Ne-am împărțit pe echipe și am încercat să îl încurajăm pe Mowgli să alerge ca un lup prin junglă. Urmatoarea provocare a fost una de îndemânare: împreuna cu tăticii noștri am confecționat mărțișoare pentru mămicile de lupișor. La final mai aveam de atins o provocare: pe ritmurile unei melodii anume a trebuit să reușim cu toții să ne sincronizăm din ce în ce mai repede (genunchi, mână, umăr, nas, ureche).

La finalul activității am plecat cu toții acasă cu zâmbetul pe buze, bucuroși că cercetașii și părinții au făcut fața cu brio provocărilor lansate.

Gata oricând!

Liderii

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *